Forståelse af mineralsalte

Mineralske salte er til stede i det vand, vi drikker, i næsten alle de fødevarer vi spiser, og i den luft vi indånder.
I sin naturlige form, er alum det tredje mest udbredte grundstof i naturen, efter ilt og silicium. Det har været en del af vores miljø siden begyndelsen af tid og er et af de grundlæggende byggesten i vores univers.
Deodoranter lavet af alum er baseret på mineralsalte, som indeholder store kalium eller ammonium alum molekyler, der ikke kan absorberes gennem huden.

Alum må ikke forveksles med det kontroversielle og potentielt skadelige aluminum der findes i de fleste kommercielle deodoranter og antiperspiranter, som aluminium chlorohydrate eller aluminium zirkonium.
Fundamentet for Crystal Care er naturlige mineralsalte, som kaldes alum og udvindes direkte fra jorden.


Crystal Care er sammensat af mineralske salte der aflejres i et tyndt lag på huden. De fleste deodoranter maskèr lugt med duft eller parfume.

Crystal Care forhindre kropslugt fra starten ved at skabe en tynd barriere på huden, så bakterier ikke kan dannes.

Crystal Care er allergivenlige, ikke-klæbrig, tørrer med det samme og efterlader ingen hvid rester.

Crystal Care indeholder ingen kunstige farvestoffer, parfume, kemikalier, farvestoffer eller alkohol.

Crystal Care indeholder ingen skadelige aluminiums forbindelser og er ikke testet på dyr. De er sikre for mennesker, miljøet, i produktionen og i forbindelse med affaldshåndtering.

 

 

Forskellen melllem deodoranter og antiperspiranter

De mest almindelige produkter, der anvendes til at kontrollere kropslugt er deodoranter og antiperspiranter. Deodoranter virker ved at skjule, tilsløre eller hindre kropslugt.

Deodoranter behøver ikke at reducere mængden af den sved kroppen producerer.

Antiperspiranter vil derimod bruge kemikalier til at hæmme aktiviteten i svedkirtlerne, så mindre sved bliver produceret. Deodoranter anses for at være et kosmetisk produkt, da de kun bekæmper lugt.

Antiperspiranter er faktisk en smule mere vidtgående, fordi de kan påvirke fysiologien i kroppen.

Antiperspiranter har en aluminium-baserede sammensætning som deres vigtigste ingrediens. Disse ingridienser omfatter aluminium chlorohydrate, aluminium zirconium, aluminium klorid, tricholorohydrex glycin og aluminium hydroxybromide. Hver ingrediens er potentielt usund.

For mere information om sammensætningen i mineralsaltet, download følgende pdf:

Forstå forskellen mellem alum og aluminium

Teknisk set er aluminium et metal, mens alum er sammensatte salte. Mens mange aluminium molekyler kan optages i huden er alum molekyler for store til at blive absorberet.
Crystal Care er lavet af naturlige mineralske salte (alum).

Aluminum chlorhydrat og hvad du bør se efter.

Aluminium chlorohydrate er en nervegift, der ændrer funktioner i kroppen. Det er en kemisk forbindelse der bruges i mange deodoranter og antiperspiranter. Det kan forårsage allergiske reaktioner hos nogle mennesker.

Crystal Care indeholder ikke aluminium chlorohydrate, aluminium zirconium eller andre skadelige aluminium.